Meny
Tilbake
01.09.2022

City Finansiering endrer navn til Erla Eiendom

Gjennom 30 år har familieeide City Finansiering bygget seg opp som et betydelig eiendomsselskap med fokus på utleie av bolig- og næringseiendommer. Nå mener selskapet at tiden er moden for endring!

Siden 1992 har Kim Erla bygget opp det familieeide eiendomsselskapet.

Det har vært en fantastisk reise over 30 år, der vi har bygget sten på sten. Vi har lagt stor vekt på å eie kvalitetseiendommer i Oslo sentrum samt å ha et høyt servicenivå overfor våre leietakere. Nå er det tid for oppussing – navneendring og ny profil, forteller Kim Erla.

Kim driver nå selskapet sammen med sine to barn, Betine og Fabian. Sammen med administrerende direktør Per Kumle og resten av teamet, vil selskapet drives etter samme modell som tidligere.

Nytt navn

Selskapet, som har fokus på langsiktig og profesjonell utleie av bolig- og næringseiendommer, får både nytt navn, ny profil og logo.

–Det nye navnet blir Erla Eiendom, som tydelig forteller hvem vi er og hva vi driver med.

I forbindelse med navneendringen har vi videreutviklet vår visjon, som viser hva vi alltid strekker oss etter: Pålitelighet og kvalitet – for varige relasjoner og verdier. Sammen med navneendring og visjon følger også en ny og fremtidsrettet logo og profilendring, som gjenspeiler vårt fokus på moderne, stilrene og tidløse lokaler med høy standard, sier Fabian.

Erla Eiendom stiller strenge krav til helse, sikkerhet og arbeidsmiljø. Med nye tider i selskapet, følger også økt fokus på og ansvarlighet overfor miljøet.

– Det samlede miljøavtrykket fra eiendomsforvaltning er stort, og vi vil i tiden fremover styrke innsatsen ytterligere for å redusere negative miljøvirkninger fra vår virksomhet. I den forbindelse har selskapet nylig gjennomgått en sertifiseringsprosess for å bli miljøfyrtårnsertifisert, noe som ble oppnådd i juni 2022. Dette forplikter oss på en rekke områder til beste for miljøet, noe vi tar på største alvor, avslutter Betine.