Meny
Tilbake
01.09.2022

Erla Eiendom – flytter inn i Haakon VIIs gate 6

Da Erla Eiendom allerede i 2006 kjøpte prestisjebygget Haakon VIIs gate 6, var det med et langsiktig perspektiv.

Haakon VIIs gate 6 er oppført i årene rundt 1951-1961, og er tegnet av arkitekt Gudolf Blakstad og Herman Munthe-Kaas. Eiendommen er på 10. etasjer, og har et karakteristisk utseende, et flott tårn med klokke og en fasade som er utsmykket med mosaikk. I dag fremstår Haakon VIIs gate 6 som et av de mest moderne byggene midt i hjertet av Vika.

–Bygget ble oppført for Den Norske Hypotekforening og har vel rett og slett alt man kan ønske seg av et moderne, sentralt kontorbygg. Haakon VIIs gate 6 har kanskje byens flotteste, todelte trapp i lys marmor og med utrolig vakkert lys inn. Kontorarealene har god takhøyde og masse naturlig lys fra alle kanter, forteller Betine, som sammen med sin bror Fabian nå jobber tett med faren, Kim, i familieselskapet.

Hver etasje har sin egen spiseplass og sosiale soner, og egner seg like godt for åpent landskap som cellekontorer. Det blir stadig mer populært å sykle til arbeidsplassen, og i Haakon VIIs gate 6 er alt lagt til rette for dette med låst sykkelrom, dusj- og garderobefasiliteter.

–For oss er dette å komme hjem, siden vi også tidligere har hatt kontor her. Bygget er utrolig vakkert og funksjonelt, beliggenheten er optimal med nærhet til kollektivknutepunktet Nationaltheatret, og det er bare 150 meter ned til Aker Brygge med restauranter, butikker og opplevelser.

Erla Eiendom har fokus på langsiktig og profesjonell utleie av bolig- og næringseiendommer, med høyt servicenivå for sine leietakere.