Meny
Tilbake

Kongens gate 11, Oslo

Urbant og dynamisk

Fakta

Areal
5.000 m²
Type
Kontor
Område
Kvadraturen
Adresse
Kongens gate 11, Oslo

Kontaktperson

Sabine Bartler
Eiendomssjef

Beskrivelse

Kongens gate 11 ligger i Kvadraturen, Oslos eldste bevarte bykjerneområde. Kvadraturen har en spesiell energi, hvor nytt kultur- og næringsliv møter det eldste av det urbane Norge. Revitalisering, gründerånd og nye konsepter kan nå oppleves i denne historiske delen av byen.

Den gamle Svenska Kullager Fabrikken er rehabilitert og inviterer til kreativitet, innovasjon og engasjement. Kongens gate 11 har spennende og effektive kontorlokaler i en oppdatert eiendom. Utsikt mot både Kongens gate og Nedre Slottsgate gir godt lysinnslipp og energigivende lokaler. Blant spennende detaljer finnes den vakre hovedtrappen som er ført tilbake til opprinnelig uttrykk fra byggeåret. Her er det lagt vekt på å bevare arkitektur og håndverk, og historikken sitter i bærebjelkene.

Beliggenheten er suveren. Kongensgate 11 har en sentral plassering i et dynamisk forretningsområde.

Kollektivtransport

Når man holder til midt i Oslo sentrum, er det kort til all offentlig transport. Holdeplasser for trikk og buss finnes i Prinsens gate og Tollbugata. Det er kort å gå til båtfergene på Rådhusbrygga, og det er rundt 5 minutter å gå til Norges viktigste kollektivknutepunkt, Oslo S, med T-bane, lokaltog og Flytoget.