Meny
Tilbake

Kronprinsesse Märthas plass 1, Oslo

Eksklusivt næringsbygg med sjøutsikt

Fakta

Areal
12.700 m²
Type
Kontor
Område
Vika / CBD
Adresse
Kronprinsesse Märthas plass 1, Oslo

Kontaktperson

Sabine Bartler
Eiendomssjef

Beskrivelse

Et helt unikt bygg, moderne og med et vakkert utsyn over sjøen og byens tak. Eiendommen har en perfekt beliggenhet midt i hjertet av Vika og CBD, omkranset av Nationaltheatret, Aker Brygge, Rådhuset og Rådhuskaia.

Bygget er oppført i 1940 med fasade tegnet av Arnstein Arneberg og Magnus Poulsson, som også var arkitekter for Oslo Rådhus.

Det er bare denne eiendommen som har inngang mot Solplassen og adresse Kronprinsesse Märthas Plass, parken tilhørende Oslo Rådhus. Kronprinsesse Märthas plass 1 består av ni etasjer, har gode arkitektoniske kvaliteter og er rehabilitert og fullstendig modernisert. Med arbeidsplass i denne eiendommen har man kort vei til alle fasiliteter og kan nyte arbeidsdagen i en del av Oslo med et blomstrende forretningsliv.

Kollektivtransport

Kronprinsesse Märthas plass 1 ligger 2 minutter å gå fra Oslos nest største kollektivknute-punkt, Nationaltheatret, med alle t-banelinjer, region- og flytog, flybuss, diverse bytrikker og busser tilgjengelig. Fergene ved Aker Brygge er et steinkast unna.