Meny
Tilbake

Skovveien 17, Oslo

Fakta

Antall leiligheter
1
Størrelse
5-roms
Område
Frogner/Briskeby
Adresse
Skovveien 17, Oslo

Kontaktperson

Cathrine Engenes
Boligforvalter

Beskrivelse

Meget populær og sentral beliggenhet på Frogner. I nærheten finnes skoler, barnehager, buss, trikk, forretninger og restauranter, samt hyggelige rekreasjonsområder som Slottsparken.

Her har du alt du måtte ønske av fasiliteter og servicetilbud. Det ligger også flere populære serveringssteder på Aker Brygge som Asia, Olivia, Burger Joint, Ling Ling Hakkasan og TGI Friday`s. Det er kun en kort spasertur til Bygdøy Allè , Solli Plass og Karl Johans gate med sine utallige butikker, restauranter og kafeer. Dagligvarehandelen kan gjøres hos Juels 33 Kolonial, Kiwi Solli eller Joker Briskeby.

For den handleglade er det kort vei til Oslos populære og eksklusive handlegate Bogstadveien og Hegdehaugsveien. Det er også kort vei til Aker Brygge og Tjuvholmen.

Det er kort til fine rekreasjonsarealer i Uranienborgparken, Slottsparken, Vigelandsparken, Frognerparken med Frogner tennis, Frognerbadet og Frogner Stadion med skøytebane om vinteren er i kort gangavstand fra eiendommen. Sats Solli og Gimle Kino er også nærliggende.