Meny
Tilbake

Gullhaugveien 1–3, Oslo

Kontorbygg midt i Nydalen

Fakta

Areal
12.700 m²
Type
Kontor
Område
Nydalen
Adresse
Gullhaugveien 1–3, Oslo

Kontaktperson

Sabine Bartler
Eiendomssjef

Beskrivelse

Vis-à-vis hovedinngangen til Handelshøyskolen BI og rett ved Nydalen T-banestasjon, ligger Gullhaugveien 1-3. Kontorbygget har glassatrium i fem etasjer og ble oppført på vegne av Hjemmet Mortensen i 1996. Senere er det blitt oppgradert i flere omganger. Bygget er tegnet av LINK arkitektur, ett av Skandinavias ledende arkitektkontorer.

Før i tiden smeltet man metall i Nydalen og produserte spiker i stor skala. Fabrikkhallene til Christiania Spigerverk ble revet, men en ny industri har for lengst vokst frem: Nydalen er blitt Oslos store smeltedigel for kunnskap og kreativitet. Ingen andre steder i hovedstaden har så stor tetthet av bedrifter – og mange av spydspissene i næringslivet har posisjonert seg i Nydalen. Her holder TVNorge, Statnett og Egmont Publishing AS til. I tillegg har PST og Justis- og beredskapsdepartementet sine kontorer i Nydalen.

Med kun elleve minutter fra sentrum har man tilgang til flotte turløyper, badeplasser og grøntområder rett utenfor døren.

Kollektivtransport

Nydalen stasjon er tilknyttet T-baneringen. På få minutter kan man komme seg til Ullevål, Majorstuen, Tøyen og Oslo sentrum. Buss 30, 37, 51 og 56 stopper også like ved. Fra Nydalen togstasjon kan du ta Gjøvikbanen og toge til Nittedal, Hakadal, Grua og Gjøvik. Med sykkel kan du følge turstiene langs Akerselva, og langs Ring 3 er det etablert et sykkelveinett som stadig oppgraderes.