Meny
Tilbake

Majorstuveien 28, Oslo

Fakta

Antall leiligheter
13
Størrelse
5-roms, 4-roms, 3-roms og 2-roms
Område
Frogner
Adresse
Majorstuveien 28, Oslo

Kontaktperson

Cathrine Engenes
Boligforvalter

Beskrivelse

Meget populær og sentral beliggenhet på Majorstuen/Briskeby. I nærheten finnes skoler, barnehager, buss, trikk, forretninger, diverse hoteller og restauranter, samt hyggelige rekreasjonsområder som Frognerparken.

For den handleglade er det kort avstand til Oslos populære og eksklusive handlegate Bogstadveien, og Hegdehaugsveien. Her har du alt du måtte ønske av fasiliteter og servicetilbud. Det ligger også flere populære serveringssteder i sidegatene, som Delicatessen, Villa Paradiso, Publiko, Cru og La Såda. Det er kun en kort spasertur til Slottsparken og Karl Johans gate med sine utallige butikker, restauranter og kafeer. Dagligvarehandelen kan gjøres hos Kiwi eller Meny i Industrigata. Coop, Vestkant mat, Rema 1000 og søndagsåpne Bunnpris er også nært ved.

Det er kort til fine rekreasjonsarealer i Uranienborgparken. Vigelandsparken, Frognerparken med Frogner Tennis, Frognerbadet og Frogner Stadion med skøytebane om vinteren er i kort gangavstand fra eiendommen. Colosseum Kino, Elixia Colosseum Park, Evo Fitness og Barrys Bootcamp er også nærliggende.

Majorstuen er et knutepunkt – du kommer deg lett til og fra med både buss, trikk og T-bane.