Meny
Tilbake

Løvenskiolds gate 14, Oslo

Fakta

Antall leiligheter
3
Størrelse
5-roms
Område
Frogner
Adresse
Løvenskiolds gate 14, Oslo

Kontaktperson

Cathrine Engenes
Boligforvalter

Beskrivelse

Løvenskiolds gate 14 gir deg et supersentralt utgangspunkt med nærhet til det meste hovedstaden har å tilby i form av yrende restaurant- og caféliv, en rekke forretninger og servicetilbud, samt god offentlig kommunikasjon.

Området er preget av attraktive bygårder som ble bygget tidlig på 1900-tallet. Løvenskiolds gate ligger i et av de mest eksklusive boligområdene i Oslo.

For den handleglade er det kort vei til Oslos populære og eksklusive handlegate Bogstadveien og Hegdehaugsveien. Det er også kort vei til Aker Brygge og Tjuvholmen. Her har du alt du måtte ønske av fasiliteter og servicetilbud. Det ligger også flere populære serveringssteder på Aker Brygge som Asia, Olivia, Burger Joint, Ling Ling Hakkasan og TGI Friday`s. Det er kun en kort spasertur til Bygdøy Allè, Solli Plass og Karl Johans gate med sine utallige butikker, restauranter og kafeer. Dagligvarehandelen kan gjøres Kiwi Briskeby og Frogner mat i Odins gate.

Det er kort til fine rekreasjonsarealer i Uranienborgparken, Slottsparken, Vigelandsparken, Frognerparken med Frogner tennis, Frognerbadet og Frogner Stadion med skøytebane om vinteren er i kort gangavstand fra eiendommen. Sats Solli og Gimle Kino er også nærliggende.