Meny
Tilbake

Munkedamsveien 59, Oslo

Fakta

Antall leiligheter
23
Størrelse
4-roms, 3-roms og 2-roms
Område
Frogner
Adresse
Munkedamsveien 59, Oslo

Kontaktperson

Cathrine Engenes
Boligforvalter

Beskrivelse

Meget populær og sentral beliggenhet i Vika rett bak Aker Brygge/Tjuvholmen. I nærheten finnes skoler, barnehager, buss, trikk, forretninger og restauranter, samt hyggelige rekreasjonsområder som Slottsparken.

Det er rett ved Aker Brygge og Tjuvholmen. Her har du alt du måtte ønske av fasiliteter og servicetilbud. Der ligger det også flere populære serveringssteder som Asia, Olivia, Ling Ling Hakkasan, Amazonia By Bar, Hamani og Døgnvill Burger. The thief hotell kan også by på spa og Thief roof bar med en fantastisk utsikt over Oslofjorden. Det er kun en kort spasertur til Bygdøy Allè, Solli Plass og Karl Johans gate med sine utallige butikker, restauranter og kafeer. For den handleglade er det også kort vei til Oslos populære og eksklusive handlegate Bogstadveien og Hegdehaugsveien. Dagligvarehandelen kan gjøres hos Coop Aker Brygge, Kiwi og Rema 1000 på Solli Plass og søndagsåpne Bunnpris er også nært ved.

Det er kort vei til fine rekreasjonsområder på Tjuvholmen med bademuligheter, Slottsparken, Vigelandsparken, Frognerparken med Frogner tennis, Frognerbadet og Frogner Stadion med skøytebane om vinteren er i kort gangavstand fra eiendommen. Sats Solli og Vika Kino er også nærliggende.